خواص و فواید و ارزش غذایی عوارض و مضرات

۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۶ ثبت شده است

سه شنبه, ۲۱ شهریور ۱۳۹۶، ۰۵:۴۲ ب.ظ

چطور عذا را سالم و بدون ضرر سرخ کنیم

  1. غذاهای سرخ شده علاوه بر اینکه دارای کالری اضافی هستند، به دلیل دیدن حرارت بالا نیز مضّرند. خمیری که برای سرخ کردن غذاها استفاده می شود، به طور عمده نشاسته است و مثل سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس می باشد. زمانی که نشاسته وقند، در روغن داغ با حرارت زیاد، بسوزند، تبدیل به مواد سرطان زایی بنامAGE”s ( فرآورده هایی نهایی گلیکوژن پیشرفته) می شوند.


غذاهای سرخ شده به صورت غذاهای آماده یا به شکل های دیگر( چیپس، پیازسرخ شده، تکه های جوجه و…) در رستوران ها، دارای چربی های هیدروژنه و مواد سرطان زایAGE”s هستند. بنابراین اگرغذای سرخ شده دوست دارید، سعی کنید گاهی اوقات و به طورتفریحی آن را مصرف کنید نه همیشه وهر روز. همچنین برای تهیه غذای سرخ شده در خارج از منزل، به مطمئن ترین و بهترین رستوران، سفارش غذا بدهید و از آنها بپرسید: سیب زمینی تازه یا دیگرموادغذایی تازه ( نه منجمد) را چگونه سرخ می کنند؟ آیا از روغن مایع برای سرخ کردن استفاده می کنند یا جامد؟ (سیب زمینی سرخ شده منجمد و دیگرمواد غذایی منجمد سرخ کردنی ، همیشه مقداری روغن هیدروژنه دارند).

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ شهریور ۹۶ ، ۱۷:۴۲
مجید ملوحی